Job Title

Zyrtar i Shitjes Direkte

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë për pozitën: Zyrtar i Shitjes Direkte, në Zyren Qendrore Përgjegjësitë:

 • Të rekrutojë klientë të rinj
 • Të propozoj kredi individuale dhe Kredit Kartela për aprovim
 • Të analizojë gjendjes financiare të klientit
 • Bën promocione në terren dhe në baza të rregullta bën vizita klientëve
 • Ofron këshilla profesionale klientëve drejt përzgjedhjes së produkteve ose shërbimeve
 • Përkujdeset që klientët të kenë dokumentacionin e kompletuar
 • Përfaqëson Bankën në mënyre të matur dhe

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Preferohet të ketë përvojë pune në shitje apo marketing
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

APLIKO KETU!

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni