Job Title

VAZHDIM I AFATIT PER APLIKIM PER 4 POZITAT

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Njoftim për shtyrje të afatit
Njoftojmë të gjithë të interesuarit se shpallja e publikuar e datës 04.04.2018, nr.2623 për pozitën:
– Zyrtar të auditimit të brendshëm shtyhet deri më datë: 04.05.2018 në orën 16:00. Si dhe shpallja tjetër e publikuar më datë:  06.04.2018, nr.2668 për pozitat:
– Drejtor Menaxhues,
– Drejtor Ekzekutiv Financiar, dhe
– Këshilltar i përgjithshëm/Sekretar i Korporatë s,shtyhen deri më datë: 07.05.2018 në orën 16:00.

Pozitat e hapura për aplikim

Pozita: Drejtor Menaxhues
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 05.04.2018
Afati i fundit i aplikimit: 07.05.2018
Shkarko dokumentin | Shkarko formularin për aplikim | Shkarko Deklaratën nën Betim

Pozita: Drejtor Ekzekutiv Financiar
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 05.04.2018
Afati i fundit i aplikimit: 07.05.2018
Shkarko dokumentin | Shkarko formularin për aplikim | Shkarko Deklaratën nën Betim

Pozita: Këshilltar i Përgjithshëm/Sekretar i Korporatës
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 05.04.2018
Afati i fundit i aplikimit: 07.05.2018
Shkarko dokumentin | Shkarko formularin për aplikim | Shkarko Deklaratën nën Betim

Pozita: Zyrtar i Auditimit të brendshëm
Divizioni: Zyra e Auditimit të brendshëm
Data e publikimit: 04.04.2018
Afati i fundit i aplikimit: 04.05.2018
Shkarko dokumentin | Shkarko formularin për aplikim | Shkarko Deklaratën nën Betim

Formularët e aplikimit duhet të dërgohen në email adresën: ofertapuneemail

Vërejtje: Aplikacionet e pranuara pas datës së mbylljes nuk do të merren parasysh!

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni