Job Title

Udhëheqës i Divizionit për Përgatitjen dhe Zbatimin e Projekteve për Investime Strategjike

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Ky konkurs apo kjo shpallje skadon ne ora 4:00pm, Friday February 22nd, 2019

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni
Application

Udhëheqës i Divizionit për Përgatitjen dhe Zbatimin e Projekteve për Investime Strategjike

No file !