Job Title

SHOFER

Share This Job
Required Skills:

Job Description

ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Shofer

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Përmbushja e detyrave te shperndarjes se porosive ditore
  • Komunikativ dhe fleksibel

Kerkesa per kandidatet:

  • Te kene eksperience pune ne kete fushe disa vjecare
  • Te njohin terrenin e kosoves (rrjetet e marketeve)
  • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
  • Posedimi I lejes se drejtimit.
  • Paga do te jete e kenaqshme.
  • Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail enrik.topalli@elkaks.com

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni