fbpx
Job Title

PUNETORE

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Tai Sweets shpall konkurs per punetore, detyrat e të cilëve janë:

• Të ofroj produktet tek klientët

• Të mirëmbajë vendin e punës

• Të përgadis akullorës simbas recetave

• Të ketë komunikim direkt me klientët

• Të kontriboj në arrijen e targeteve të parapara të brendit Kualifikimet e këkuara për këtë pozitë janë:

• Komunikimi shumë profesional dhe i këndeshem

• Aftesi të punoj në ekip

• Tip energjik

• Të jetë i njohur me brendin dhe konceptin e Tai Sweets

• Entuziazmi Rroga konkoruese, plus bonuse

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë, ta dergojne CV-n në info@taisweets.com se bashku me nje foto

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni