Job Title

PUNETOR SIGURIMI NE TE GJITHA PIKAT E ELKOS GROUP

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 03753
 • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

 

VENDE TË LIRA PUNE:      

POZITA: Punëtor Sigurimi                                     

LOKACIONI:

ETC Prishtinë, ETC Pejë, ETC Prizren, ETC Ferizaj, ETC Gjakovë, ETC Gjilan, ETC Mitrovicë,  ETC Vushtrri, ETC Rahovec,  ETC Lipjan, Suharekë, ETC Viti, ETC Klinë, ETC Istog, ETC Kamenicë, ETC Graqanicë, ETC Deçan, Depo Logjistikë ( Pejë ), Depo Qendrore ( Zahaq ), Rezidenca Kelmendi Pejë, Rezidenca Kelmendi Rugovë, Elkos Center Pejë

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Të jetë i licensuar MPB për Sigurim Themelor Profesional
 • Njohuri të punës me kompjuter
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregulltë
 • Orar të rregulltë
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC –të përkatëse tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të kontaktoni numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni