Job Title

PUNETOR SEZONAL SI SEKTORIST/E, DEPOSIT DHE ARKATARE

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

VENDE TË LIRA PUNE:

PUNËTOR SEZONAL

Pozita të hapura:

 • Sektorist/e
 • Depoist
 • Arkatare

Lokacioni:

ETC:  Pejë, Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren, Deçan, Lipjan, Peja2 ( afer shkollës Ekonomike ), Podujevë, Prishtinë ( Vranjevc ), Rahovec, Therandë, Vushtrri, Klinë, Viti, Kamenicë, Istog, Graqanicë, Junik

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune
 • Aftësi komunikuese dhe organizative
 • Aftësi bashkëpunuese në grup

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Pagesë të rregulltë
 • Orar të rregulltë sipas nevojës
 • Trajnime adekuate për pozita

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC –të përkatëse tek Recepsioni, poashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni