fbpx
Job Title

PRAKTIKANTË

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Konkurs për praktikantë

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trusti) hapë konkurs për pranimin e kryerjes së praktikës për studentë të ekonomisë të universiteteve të akredituara të Kosovës. Periudha e punës së praktikantëve në Trust do të jetë disa mujore.

Kriteret bazë për përzgjedhjen praktikantëve do të jenë:

Nota mesatare;

Njohje e avancuar e Excel-it dhe Word-it;

Aktivitete ekstrakurrikulare;

Të jenë në vitin e fundit të studimeve (Bachelor) ose të kenë të përfunduar nivelin Bachelor që nga viti 2017 e më vonë;

Lusim të interesuarit të dërgojnë: 1) biografinë (CV); 2) letër motivimi në shqip dhe 3) certifikatën e notave të skanuar, në adresën elektronike: recruitment@trusti.org, me referencën “Konkurs për praktikantë 2018”.

Konkursi është i hapur prej datës 16 deri më 30 maj 2018. Kandidatët mund t’i nënshtrohen një testi preliminar mbi njohuritë e tyre. Pas testit, do të përzgjidhen kandidatët për intervistë.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni