Job Title

Njoftim për kandidatët e sukesshëm

Share This Job
Required Skills:

Job Description

21.02.2018

Njoftim për kandidatët e sukesshëm

Pozita: Zyrtar për Promovimin e Trashëgimisë Kulturore në QRTK-Mitrovicë
Emri dhe mbiemri: Mirsad Ferati

Pozita: Zyrtar për Informim dhe Komunikim me Publikun-MKRS
Emri dhe mbiemri: Zamira Ahmeti

Pozita: Zyrtar për Informim dhe Komunikim me Publikun-Prizren
Emri dhe mbiemri: Albrim Badallaj

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni