Job Title

Mirëmbajtëse te objekteve banesore (femër)

  • Position:
  • Salary: €200 - €230
  • Location:
  • Job ID: 08058
  • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

Kompania e Pastrimit DONARTI

KONKURS

Kompania e Pastrimit DONARTI ka hapur konkurs per

  • mirembajtese te objekteve banesore (femër)

Kandidatet e interesuara respekt duhet te kene pervoje pune por do te konsiderohen edhe kandidatet pa pervoje .

Kerkohet saktesi dhe seriozitet ne pune.

Kerkohet respekt i ndersjelle.

Kandidatet e inetresuara duhet te lajmerohen ne 045 608045 apo ne Viber ne: +38345608045

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni