Job Title

MENAXHERE MARKETINGU

Share This Job
Required Skills:

Job Description

www.ekonomiaonline.com

A: Rr. “Rexhep Luci”, Hyrja 12, Nr 8, Prishtinë

E: ekonomia.online@gmail.com

T: 049 174 555

KONKURS PËR MENAXHERE MARKETINGU

Agjencia e lajmeve për ekonomi “Ekonomia Online” është duke kërkuar një PËRFAQËSUESE/ MENAXHERE MARKETINGU, të përkushtuar për punë, aftësi të mira komunikuese dhe me ambicie për avanim në karrierë.

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Të promovojë marketingun e agjencisë
  • Merret me përgatitjen dhe prezantimin e ofertave të ndryshme reklamuese, personalisht, nëpërmjet telefonit, e-mailit

Aftësitë e kërkuara

  • Përvoja dhe arsimimi në fushën e Marketingut do të jenë përparësi
  • Të jetë komunikative dhe bashkëpunuese
  • Të jetë kreative dhe me vetiniciativë
  • Të ketë njohuri për mediet sociale
  • Të jetë serioze, punëtore dhe e përgjegjshme
  • Të ketë ambicie për avancim në karrierë
  • Aftësi për të punuar pa mbikëqyrje
  • Patentshoferi do të jetë përparësi

*** Krahas pagës, do të ketë dhe beneficione/përqindje për çdo kontratë të lidhur.

Dërgoni një biografi të shkurtër (CV) në adresat elektronike: ekonomia.online@gmail.com ose personalisht në adresën e shënuar lart.

Ju lutemi shënoni në “subject” pozitën për të cilën konkurroni. Afati i fundit për aplikim është data 22.03.2018

Vetëm kandidatet e përzgjedhura do të ftohen për intervistim. CV-ja juaj do të trajtohet me konfidencialitet të plotë.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni