Job Title

Kandidati i suksesshem – Zyrtar për përkrahje Audio/Video dhe sistem elektronik të votimit

Share This Job
Required Skills:

Job Description

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

Në bazë të Nenit 41, të Rregullores Nr.02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, Administrata e Kuvendit të Republikës së Kosovës / Drejtoria e Personelit bën njoftimin për kandidatin e suksesshëm të rekomanduar nga Komisioni Përzgjedhës i Shërbimit Civil në Administratën e Kuvendit, pas përfundimit të procedurës së rekrutimit në konkursin e shpallur me 19 tetor 2018, për pozitën:

Titulli i vendit të punës: Zyrtar për përkrahje Audio/Video dhe sistem elektronik
të votimit

Referencë: DTI -KRK/710

Numri i aplikacionit: 3

Emri dhe Mbiemri: Shpresim Shala

Pikët përgjithshme të fituara: 62.4 pikë 

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni