fbpx
Job Title

Kandidati i suksesshem – Zyrtar për Integrime Evropiane

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Prishtinë, 09.01.2019

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

Në bazë të Nenit 41, pika 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal bënë njoftimin për kandidatin e suksesshëm të rekomanduar nga Komisioni Përzgjedhës i Shërbimit Civil të MAPL-së, pas përfundimit të procedurës së rekrutimit për pozitën: Zyrtar për Integrime Evropiane 2.

Titulli i vendit të Punës: ……………………… Zyrtar për Integrime Evropiane 2

Me numër reference:    ………………………. IE/ 090

Emri dhe Mbiemri:         ……………………….znj. Edona Morina-Beqiri

Pikët totale të fituara:   ……………………….755 pikë

 

Me respekt,

Zyra e Personelit – MAPL

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni