Job Title

Kandidati i suksesshem – Zyrtar i Pasurisë

Share This Job
Required Skills:

Job Description

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

Në bazë të Nenit 41, pika 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, Ministria e Zhvillimit Rajonal bënë njoftimin për kandidatin e suksesshëm të rekomanduar nga Komisioni Përzgjedhës i Shërbimit Civil të MZHR – së, pas përfundimit të procedurës së rekrutimit për pozitën: Zyrtar i Pasurisë;

Titulli i vendit të Punës:……… Zyrtar i Pasurisë

Me numër reference: …………. BF/260

Emri dhe Mbiemri:  …………. Adis Salaji

Pikët totale të fituara: …………. 78.4 %

 

Kandidatët e pa kënaqur me rezultatin e konkursit kanë të drejtë ankese në afat prej 30 ditësh nga dita e publikimit te këtij njoftimi. Ankesa i drejtohet Komisionit për Zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në kuadër të MZHR-së.

 

Me respekt,

DBNJ – MZHR

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni