Job Title

Kandidati i suksesshem – Zyrtar Financiar

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Ministria e Bujqesise, Pylltarise dhe Zhvillimit Rural

Divizioni i burimeve njerezore

Date : 29. 11.20 18 Ref: 11.1.672/18

NJOFTIMNepajtim me dispozitat e Ligjit per Sherbimin Civil te Republikes se Kosoves, ncni 12, paragrafi 4, Ministria e Bujqesise Pylltarise dhe Zhvillimit Rural hen Njoftimin per proceduren e perfunduar ne baze te konkursit te publikuar me daten 13.11.2018 per poziten Zyrtar Financiar me “Marreveshje per Sherbime te Ve<_;anta” kohezgjatja 6 muaj kandidati i cili ka fituar me se shumti pike eshte.

l. Zyrtar Financiar:

Shpetim Hoxha me 272 pike

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni