Job Title

Kandidati i suksesshem – Drejtor i Departamentit për Drejtësi Tranzicionale dhe Mbështetje të Viktimave të Krimit

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Njoftim për shpallje të rezultateve 05.02.2019

Prishtinë, 05/02/2019 – Ministria e Drejtësisë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftimin për shpalljen e rezultateve të procedurës së rekrutimit për konkursin e shpallur me datën: 28.12.2018, me numër reference: MD/ DDTMVK/ 28 – 12 – 01 – 2018.

NJOFTIM
Data: 05.02.2018

Ministria e Drejtësisë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftimin për shpalljen e rezultateve të procedurës së rekrutimit për konkursin e shpallur me datën: 28.12.2018, me numër reference: MD/ DDTMVK/ 28 – 12 – 01 – 2018.

Titulli i vendit të Punës: Drejtor i Departamentit për Drejtësi Tranzicionale dhe Mbështetje të Viktimave të Krimit – 1 (një vend pune)

  • Emri dhe Mbiemri: ILIR GUTAJ
  • Pikët e përgjithshme të fituara (me përqindje) 79.8 %

Shkarko dokumentin:Njoftim për shpallje të rezultateve 05.02.2019

Ky konkurs apo kjo shpallje skadon ne ora 4:29pm, Friday March 8th, 2019

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni
Application

Kandidati i suksesshem – Drejtor i Departamentit për Drejtësi Tranzicionale dhe Mbështetje të Viktimave të Krimit

No file !