Job Title

Kandidatet potencilae per poziten: SEKRETAR I PËRGJITHSHËM NË MINISTRINË E INOVACIONIT DHE NDËRMARRËSISË

Share This Job
Required Skills:

Job Description

NJOFTIM PËR POZITEN:

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM NË MINISTRINË E INOVACIONIT DHE NDËRMARRËSISË

Sekretaria e KVK, Ju informon se Komisioni për Vlerësimin e Kritereve, në pajtim me nenin 14 të Rregullores Nr.06/2010 për Procedurat e emërimit në pozita të larta drejtuese në SHCK, pas përfundimit të procedurës së konkurrimit kandidatet potencial për procedurë të mëtejme të emërimit për pozitën Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë janë:

  • Hajriz Koca
  • Enis Berisha
  • Behxhet Maliqi

Me respekt

Sekretaria e KVK-së, MAP 27.11.2018

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni