Job Title

Infermiere me Licensë të Punës

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Pi Qendra Estetike hap konkurs për pozitën:

Infermiere me Licensë të Punës

Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike info@piestetik.com ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse: referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.

Preferohet njohja e gjuhës angleze.
Mosha: 20 deri 30 vjeç.
Do të kontaktohen vetëm kandidatet e përzgjedhura.

ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (Për ballë Rings Caffe-PRISHTINE )
Numrat kontaktues te Qendres tone jane:
038/221-001
045-255-005

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni