Job Title

7 SEKTORISTE NE PEJE DHE 7 SEKTORISTE NE THERANDE

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 03750
 • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

VENDE TË LIRA PUNE:

Lokacioni: “ Elkos Center”  Pejë

Pozita të hapura:  Sektorist/e  në këto sektore:

 • Vegla Pune 1 vend pune
 • Hekrari 1 vend pune
 • Teknik 1 vend pune
 • Ngjyra 1 vend pune
 • Kopsht 2 vende të lira pune
 • Mobileri 1 vend pune
 • Depo 2 vende të lira pune

 

Lokacioni: “ Elkos Center”  Therandë

Sektorist/e 7 vende të lira pune

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune
 • Aftësi komunikuese dhe organizative
 • Aftësi të punës në grupe

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregullt
 • Orar i rregulltë
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në “Elkos Center” Pejë dhe Therandë  tek Recepsioni, poashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të kontaktoni numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni