fbpx
Job Title

52 vende pune

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE
VENDE TË LIRA PUNE:
Lokacioni: “ Elkos Center” Ferizaj

Pozita të hapura Administratë:
• Menaxher/e 2 vende të lira pune
• Kalkulant/e dhe Ark/Administrative 1 vend pune
• Merchendaizer/e 2 vende të lira pune ( njohuri për Dizajn Interier )
• Menaxher/e 1 vende të lira pune – Elkos Center Pejë

Pozita të hapura: Sektorist/e në këto sektore:
• Arkatare 8 vende të lira pune
• Perde/Tepiha 4 vende të lira pune ( obligative njohuri baze në Rrobaqepsi )
• Vegla Pune 3 vende të lira pune
• Hekrari/Elektro 3 vende të lira pune
• Teknikë 3 vende të lira pune
• Sanitari 3 vende të lira pune
• Kopsht 3 vende të lira pune
• Mobileri 8 vende të lira pune
• Depo 2 vende të lira pune
• Transport 2 vende të lira pune ( cat: B dhe C )
• Tekstil shtepiak 1 vend pune
• Amviseri 1 vend pune
• Dekorime 1 vend pune
• Ndertimtari 3 vende të lira pune
• Mirëmbajtese e objektit 1 vend pune

KRITERET PËR PUNËSIM – Pozita Administrative
• Diplomë Univerzitare ( Fakulteti Ekonomik )
• Njohje e programeve kompjuterike ( Microsoft Office )
• Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushen adekuate
• Aftësi menaxhuese, innovative, udhëheqëse dhe motivuese
• Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
• Aftësi të punës në grupe

KRITERET PËR PUNËSIM ( SEKTORE )
• Diplomë e Shkollës së Mesme
• Preferohet përvojë pune
• Aftësi komunikuese dhe organizative
• Aftësi të punës në grupe

BENEFITET
• Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
• Sigurimi shëndetësor
• Pagesë të rregullt
• Orar i rregullt
• Trajnime adekuate për pozitë

APLIKIMI
Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në “ETC” Ferizaj tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.05 – 25.05.2ë18
Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni