Job Title

5 agjente tregtare

Share This Job
Required Skills:

Job Description

Fabrika për përpunimin e mishit “BUQUKU” shpallë konkurs për pozitën:

1. Agjent tregtar (5 vende të lira)

Personat e interesuar duhet të kenë përvojë pune (së paku një vjeçare) dhe duhet të kenë patentë shofer te kategorisë (B).

Përparësi kanë personat të cilët kanë aftësi në organizim dhe menaxhim të mirë të kohës.

Si të aplikoni:
Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartëcekur të dërgojnë CV-të e tyre duke i bashkëngjitur dhe

Letër Referencë nga puna paraprake në këtë E-mail adresë: info@buquku.com, për informata na kontaktoni në +37745473473

Vendi i punes: Pejë- Fshati Cigë, rruga Pejë – Radavcë.

Konkursi është i hapur deri me 20.03.2018.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni