fbpx
Job Title

5 agjent/e te shitjes ambulative

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS

5 Agjent/e të Shitjës – 5 Ambullantiv

Beta Distribution ju fton të bashkoheni me ekipin tonë të profesionistëve të shitjes me performancë të lartë, të nxitur nga rezultatet, ku potenciali për klientët tanë është personal.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

• Kjo pozitë kërkon prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese.
• Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik, kureshtar/e, inovativ/e dhe kreativ/e me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, lidhjës së burimeve dhe aplikimit të praktikave të biznesit.
• Punon në mënyrë efektive në ekip dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribon në përpjekjet e ekipit.
• Duhet të jetë i/e shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i/e aftë.
• Duhet të jetë në gjendje të përmbushë dhe tejkalojë qëllimet e performancës së shitjes dhe të ekzekutojë kohën e duhur dhe menaxhimin e territorit.

KUALIFIKIMET

• Një ose më shumë vjet përvojë të mëparshme të shitjës duke përfshirë përvojën ose interesin në praktikat e produkteve ushqimore, produkteve higjienike, apo të tjera, ose një kombinim të barabartë të arsimit, trajnimit dhe përvojës;
• Diplomë Bachelor në Biznes, Shitje ose Marketing – preferuar;
• Trajnime dhe Certifikimi në fushën përkatëse janë përparësi;
• Të posedojë Patent Shoferin – Kategoria B;
• Duhet të jetë në gjendje të udhëtojë dhe ta njehë gjerësisht të gjithë rajonin e Kosovës;
• Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;

Beta Distribution është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 1 Qershor 2018 ora 17:00.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni