Job Title

4 ANALST/E, 2 DIVIZIONER/E DHE 3 FURNIZUES/E

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

“ Depo Import “

 

VENDE TË LIRA PUNE:                   LOKACIONI:                 Pozita të hapura

Analist/e                                             Prishtinë                              4

Divizionar                                           Prishtinë                              2

Furnizues/e                                        Pejë                                       3

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë Universitare – Drejtimi Ekonomik
 • Njohje e gjuhëve të huaja ( obligative gjuha Angleze )
 • Njohje e programeve kompjuterike ( Microsoft Office )
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
 • Të posedoj patent shofer

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregulltë
 • Orar të rregulltë
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC – Prishtinë tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni