Job Title

3 pozita te lira

  • Position:
  • Salary:
  • Location:
  • Job ID: 02217
  • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

KOMUNA DECAN

3 POZITA TE LIRA

1. Zyrtar per Sherbime Sociale ( 1 nenpunes)

2. Zyrtar Adminitrativ-Gjimnazin”Vellezerit Frasheri” ne Decan (1 nenpunes)

3. Teknik i Pyllturise per Mbrojtje dhe Monitorim ( 1 nenpunes)

Per konkursin e plote klikoni KETU!

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni