Job Title

3 pozita te lira, Tirane dhe Fier

Share This Job
Required Skills:

Job Description

V E N DE   T Ë   L I R A   P U N E

Pozitat e hapura:

Menaxher/e   1 vend pune ETC Tiranë

Zv.Menaxher/e   1 vend pune ETC Tiranë

Zv.Menaxher/e  1 vend pune ETC Fier

KRITERET PËR PUNËSIM

Diplomë Universitare

Përvojë pune paraprake së paku 1 vit

Njohje e gjuhëve të huaja ( preferohet gj.Angleze )

Të ketë njohuri në programet Microsoft Office

Aftësi menaxhuese dhe inovative

Të posedoj patent shofer ( Kat. B )

BENEFITET

Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi

Sigurim shëndetësor

Orar të rregullt

Pagesë të rregullt

Trajnime adekuate për pozitë

PROCESI I APLIKIMIT

• Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes web faqes: www.etc-ks.com  dhe në email adresën: apliko@etc-ks.com,
• Duke plotësuar aplikacionin tek Recepsioni në ETC Pejë !

 

Për të aplikuar duhet të plotësoni aplikacionin (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni) me një foto të bashkangjitur,

• Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë pa pagesë në: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00,
• Konkursi mbetet i hapur nga data: 01.03.2018 deri me 30.03.2018
Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni