Job Title

3 pozita te lira

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 02458
 • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

Brendi i mirenjohur Italian TERRANOVA, me mbi 567 dyqane, ne 42 shtete te botes, tashme me koncept te ri edhe ne Kosove, hap vende te lira te punes duke ofruar mundesi punesimi ne nje ambient modem, mundesi per zhvillim te karieres dhe pune te shkelqyera ekipore.

Nese jeni entuziast dhe te motivuar per te punuar dhe per te ju bashkengjitur  ekipit  tone profesional, inkurajoheni te aplikoni per pozitat :

 

Menaxher i Depos                                                           Vendi  i  punes: Terranova, Prishtine  ALBI  MALL

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Ben ranimin e mallit, perkatesisht ngarkim-shakrkimin e mallit sipas udhezimeve te brendit
 • Pergjegjes per strukturimin dhe kategorizimin  e mallit ne depo sipas standardeve te percakruara
 • Dergon dhe kontrollon punen tek punetoret, ne pranim te mallit, rregullim dhe organizim te mallit ne depo
 • Mallin e shkarkuar e kontronllon nga sasia, cilesia, demtimi i mallit dhe informon Menaxherin e dyqanit ne rast te ndonje parregullesie
 • Pergjegjers per stokun

Kualifikimet e kekuara dhe kriteret:

 • Diplome universiatre e prefueruar
 • Pervoja e meparshme ne depo, obligative
 • Te kete aftesi te organizimit dhe planifikimit
 • Te jete i gatshem te punoje ne kushte presioni te kohes, etj.

Asistent/e i/e shitjes

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Mirepret dhe sherben klientet
 • Rregullimi, mirembajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve te brendit
 • Sigurohet qe cmimet dhe alarmet e produkteve te jene te vendosura ne produkte, etj.

Arketar/e

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Kryen pagesa te klienteve me para te gatshme apo karteta bankare,
 • Te jeti efikas/e dhe efektive gjate regjistrimit te produkteve, dhe kryerjes se sherbimit,
 • Sherbim te mire ndaj klientit, kuptimi i nevojave te klientit
 • Informimi i kolientit per ofertat, etj.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Diploma e shkolles se mesme
 • Pervoje pune 1 vjecare ne fushe te ngjajshme, perparesi
 • Te jete energjik, te kete veteiniciative dhe kreativitet
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aftesi per te punuar nen presion dhe me orar fleksibil
 • Te kete njohuri elementare te gjuhes angleze

Menyra  e aplikimit : Te gjithe te  lnteresuarit inkurajohen te dergojne  CV me fotografi dhe dokumentet percjellese ne  hr@bucajretail.com, deri me date 5 Mars 2018.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni