Job Title

200 bursa per studente

Share This Job
Required Skills:

Job Description

DREJTORIA PER ARSIM

Fushe Kosove

Nr.18 / 19

Dt.08 .02.2019

 

Bazuar ne Statutin e Komunes dhe ne haze te pergjegjesive te DKA- se dhe buxhetit te ndare Drejtori i Drejtorise per Arsim ne Fushe Kosave , ne emer te shpenzimit te subvencioneve per vitin 2019 merr vendim per :

SHPALLJE

per ndarjen e 200 bursave studentore per studente te Komunes se Fushe Kosoves

Te drejte kankurimi kane te gjithe studentet e rregullt qe studjajne ne Universitetet e Kasoves dhe qe jane banare te Komunes se Fushe Kosoves . Nata mesatare duhet te jete 8.0 .

Perparesi kane studentet qe jane ne studime nga keto fakultete :

Fakulteti Teknik , Fakulteti i Mjekesise dhe Fakulteti i Edukimit – drejtimi klasor dhe matematike. Nata mesatare duhet te jete se paku 7.3 .

Shuma e perfitimit te burses eshte 250 € ( studime bachelor) dhe 350€ ( studime master) . Studentet jashte shtetit perfitajne shumen prej 600 € .

Varesisht prej sasise se mjeteve te shpenzuara , numri i studenteve mund te rritet.

Shpallja zgjate 15 dite prej dites se shpalljes ne Fagen Zyrtare te Komunes se Fushe Kosoves . Kushtet e nevojshme ;

Te jete banor i Fushe Kosoves

  • Kopja e leternjoftimit
  • Vertetimi se eshte student-e i rregullt dhe kopja e ID studentore
  • Certifikata e notave te fakultetit
  • Kopja e karteles bankare

Ky konkurs apo kjo shpallje skadon ne ora 4:00pm, Friday February 22nd, 2019

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni
Application

200 bursa per studente

No file !