Job Title

20 VENDE PUNE

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 03068
 • Applications: 0
Share This Job

Job Description

Filloni historine tuaj me Shell

Shell, kompania numer nje ne bote, me rrjetin e shitjes se derivateve me pakice, duke filluar nga muaji prill fillon operimin ne gjithe territorin e Kosoves ne me shume se 60 pika te shitjes.
Duke pasur parasysh rritjen e volumit te puneve dhe zgjerimin e rrjetit te shitjes sh pall vende te lira pune:

KONKURS

PUNETOR PER SHITJE NE MARKET, 20 VENDE PUNE

LOKACIONI I PUNES:  SLLATINE, FUSHE KOSOVE VETERNIK, PRISHTINE

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Pershpejton klientet dhe percakton se c;fare deshironjne apo ka nevoje cdo klient,
 • Rekomandon mallin bazuar ne nevojat dhe per nevojat e klienteve,
 • Shpjegon perdorimin dhe perfitimin e mallrave tek konsumatoret
 • Pergjigjet pyetjeve te klienteve,
 • Tregon se si funksionojn artikujt, nese kerkohet,
 • Llogarite blerjet totale te klienteve dhe pranon pagesen,
 • Duhet te dije per shitjet dhe promovimet aktuale, politikat per pagesat, shkembimet, dhe praktikat e sigurise,
 • Mirmban vendin e punes dhe artikujt te cilet jane ekspozuar ne rafte,
 • Bene raporte per punen gjate orarit te punes,
 • Raporton te mbikqyresi.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • Puna ne market behet ne grup. Grupi duhet te jete prej 3 vetash. Ky grup duhet te kete lidhshmeri familjare, per arsye besueshmerie ne pune,
 • Aftesi per ta sherbyer klientin,
 • Kembengulje per shitjen e produkteve,
 • Ndertimi i marrdhenjeve kolegiale,
 • Shkollimi i mesem i detyrueshem, fakulteti perparsi,
 • Njohja e gjuhes angleze perparesi,
 • Puna me kompjuter e domosdoshme,
 • Pervoja ne pune.

CV-ne tuaj me foto dergojeni permes e-mail, adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Informata shtese prej ores 8.00 -17.00 ne ,Tel: +386 49 940 014 deri me 29 mars, 2018.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni