Job Title

2 EDUAKTORE DHE NJE ASISTENTE

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

Akademia e femijeve Lapsi hap konkurs per

  • 2 Eduatore per grup moshen 6 muaj – 2 vjet si dhe
  • 1 Asistente per po kete grup moshe.

Kushtet qe kerkohen:

Te kete te kryer Fakultetin e Mjekesise drejtimi Pediatri ose Fakultetin e Edukimit

  • Pervoje pune ne profesion
  • Te kete aftesi komunikimi, organizimi dhe orientimi dhe aftesi profesionale kreative
  • Kujdes fizik dhe emocional
  • Program te sp ecializu ar edukimi
  • Mbeshtetje per mirerritjen ne aspektin fizik, so cial, emocional, mendor dhe ne baze te nevojave indivi duale
  • lnformacio ne psiko-sociale ne mbeshtetje te nevojave te prinderve
  • Hartim i materialeve dhe dokumenteve te nevojshme ne sherbim te institucionit

 

Te interesuarat te dergojne CV me foto te bashkengjitura ne e-mail tone akademialapsi@gmail.com

Kandidatet e perzgjedhura dote kontaktohen per interviste dhe ecurite e metutjeshme.

Afati i konkursit zgjate deri me 22 Prill 2018.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni