Job Title

15 PUNETOR NE DEPO DHE 4 VOZITESA NE PEJE DHE ZAHAQ

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 03749
 • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

 

VENDE TË LIRA PUNE:                   LOKACIONI:                             Pozita të hapura:

Punëtor në Depo                                 Pejë                                                 8

Punëtor në Depo                                 Zahaq                                              7

Shofer Kategoria “ E “                        Pejë                                                 1

Shofer Kategoria “ E “                       Zahaq                                               2

Shofer Kategoria “ C “                      Zahaq                                                1

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Preferohet Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregulltë
 • Orar të rregulltë
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC  Pejë tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni