Job Title

11 VENDE NE FABRIKEN E PLASTIKES

 • Position:
 • Salary:
 • Location:
 • Job ID: 03752
 • Applications: 0
Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

VENDE TË LIRA PUNE:

Lokacioni:  “Fabrika e Qeseve”

Pozita të hapura:

 • Extruderista  3 vende të lira pune
 • Presista 5 vende të lira pune
 • Printista 3 vende të lira pune

 

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë e Shkollës së Mesme – ( preferohet drejtimi Teknik )
 • Preferohet përvojë pune
 • Aftësi komunikuese dhe organizative
 • Preferohet aftësi në punët mekanike
 • Njohuri për makineri

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregullt
 • Mundësi avansimi
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC Pejë tek Recepsioni, po ashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni