fbpx
Job Title

11 pozita te lira

Share This Job
Required Skills:

Job Description

INTEREX

KONKURS

FERIZAJ
PIKE E RE SHITESE

Kjo eshte mundesia jote…
Per te qene te suksesshem, ne kemi nevoje per njerezit me te mire, te cilet i duan sfidat dhe punen. Edhe ti mund te jesh nje prej tyre!
Jepi mundesine vetes te jesh pjese e INTEREX.
Ne ofrojm e nje ambient modern dhe social pune duke krijuar mundesi per nje te ardhme profesionale te suksesshme!

Pozitat e hapura:

INTEREX hap konkurs per ere shitese ne qyteti n e FERIZAJ:

Market:
a. Arkatare
b. Sektorist/e ne Ushqimore
c. Sektorist/e ne Fresh (Produkte te fresketa)
d. Shites Peme Perime
e. Shitese Mishi
f Setkroist/e ne Higjiene
g. Sektoritst/e ne Tekstil
h. Sektorist/e ne Tekstil shtepiak dhe Amviseri

SIGURIM
a. Lider i grupit
b. Siguri fizik
c. Monitorues Kamerave

Kriteret e aplikimit dhe punesimit per pozita:
• Pervoje pune (Preferohet ne shit je me pakice),
• Te kete te perfunduar se paku shkollen e mesme,
• Te kete aftesi te mira sherbyese dhe komunikative me kliente,
• Te kete aftesi te mira te bashkepunimit dhe punes ekipore,
• I gatshem per sfida dhe njohuri te reja.

Udhezim e rreth aplikimit:
Kandidatet e interesuar per pune, mund te terheqin aplikacionin dhe te njejtin mund ta dorezojne te plotesuar tek pika e re qe do te hapet INTEREX (Rr. Ahmet Kaciku Nr.1 FERIZAJ) dhe te pikat egzistuese
INTEREX LIPJAN, INTEREX PRSHTINE afer Q.K.U.K.
Konkursi eshte i hapur nga data: 15.05.2018 deri me daten 28.05.2018

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni