Job Title

100 VENDE PUNE

Share This Job
Required Skills:

Job Description

The Cambridge School

KONKURS
Praktikant – Punëtorë

AGJENT TE SHITJES (100 POZITA)

Prishtine(20); Ferizaj(15); Lipjan(10); Gjilan(15); Prizren(10); Skenderaj(10); Vushtrri(10); Fushe Kosove(10)

Detyrat:
• Prezentimi dhe shitja e shërbimeve të shkollës
• Zbaton planin e parashikuar të shitjes
• Analizon prezencën e shërbimeve në treg
• Përcjellë konkurrencën në treg
• Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
• Realizon të gjitha komunikimet me klientë
• Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
• Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
• Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kualifikimet:
• Diplomë e Universitetit (ose student I vitit të fundit)
• Përvojë pune në këtë lëmi (e preferueshme) dhe të jetë i/e gatshëm për avancim/trajnime
• Gatishmëri të punoj në teren
• Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
• Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
• Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
• Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
• Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
• Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedurat e aplikimit:
Kandidatët duhët të dorëzojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante në email cs.hiring@yahoo.com deri më 10.04.2018
Tek subjekti (email) te ceket dega/qyteti për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacioni konsiderohet I pavlefshëm.

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni