Job Title

10 PUNETOR NE DEPO, 13 VOZITES DHE 1 FATURISTE

Share This Job
Required Skills:

Job Description

KONKURS PUNE

( Depo Filiale )

 

VENDE TË LIRA PUNE:                   LOKACIONI:                             POZITA TË HAPURA

Agjent i Shitjes                           Depo Prishtinë                                        1

Agjent i Shitjes                           Depo Prizren                                            1

Punëtor në Depo                        Depo Prizren                                           2

Punëtor në Depo                        Depo Pejë                                                 3

Punëtor në Depo                        Depo Ferizaj                                             2

Punëtor në Depo                        Depo Mitrovicë                                        1

Vozitës                                          Depo Prishtinë                                         5

Vozitës                                          Depo Ferizaj                                             1

Vozitës                                          Depo Pejë                                                  2

Vozitës                                          Depo Prizren                                            4

Vozitës                                          Depo Gjilan                                               1

Faturiste                                       Depo Pejë                                                  1

  

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Diplomë Fakulteti ( për poziten Fakturiste )
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjիn e problemeve
 • Aftësi organizative dhe raportuese
 • Të posedoj patent shofer ( cat: B për pozitën Agjent i Shitjes )
 • Të posedoj paent shofer ( cat: C për pozitën Vozitës )

 

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Pagesë të rregulltë
 • Orar të rregulltë
 • Trajnime adekuate për pozitë

 

APLIKIMI

Online në www.etc-ks.com, apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC –të përkatëse tek Recepsioni, poashtu edhe në email-in apliko@elkosgroup.com !

 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.04 – 25.04.2018

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Tags:

Regjistrohu këtu: Newsletter

Prano lajme javore rreth gjejpune.org

Keni Pyetje?

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na shkruani në Facebook ose në info@gjejpune.org
Na Kontaktoni