Recent Jobs

Show More Jobs

Job Spotlight

 • 4 praktikante Internship

  EKONOMIA ONLINE Prishtine

        www.ekonomiaonline.com        A: Rr. “Rexhep Luci”, Nr. 12/8-1, Prishtinë        E: [email protected]        T: 049 174 555 | 044...

  Apply For This Job
 • ASISTENT I SHITJES Full Time

  DONI FRUITS Rahovec

  Doni Fruits Ndërmarrja tregtare “Doni Fruits SHPK” Ferizaj – kompani që merret me grumbullim, shitje dhe distribuim të frutave dhe...

  Apply For This Job
 • Project Communications & Advocacy Assistant Full Time

  UNDP Kosove Prishtine

  Job Description Advertised on behalf of Agency UNDP Title Project Communications & Advocacy Assistant Job ID 10676 Practice Area –...

  Apply For This Job

Job Spotlight

 • 4 praktikante Internship

  EKONOMIA ONLINE Prishtine

        www.ekonomiaonline.com        A: Rr. “Rexhep Luci”, Nr. 12/8-1, Prishtinë        E: [email protected]        T: 049 174 555 | 044...

  Apply For This Job
 • ASISTENT I SHITJES Full Time

  DONI FRUITS Rahovec

  Doni Fruits Ndërmarrja tregtare “Doni Fruits SHPK” Ferizaj – kompani që merret me grumbullim, shitje dhe distribuim të frutave dhe...

  Apply For This Job
 • Project Communications & Advocacy Assistant Full Time

  UNDP Kosove Prishtine

  Job Description Advertised on behalf of Agency UNDP Title Project Communications & Advocacy Assistant Job ID 10676 Practice Area –...

  Apply For This Job